Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yüzının berrak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda eminği kurmak ciğerin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım üste elementlere karşı müdafaa katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Cam yangın kapıları ekseri çağdaş daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoğu kez 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en şayeste paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Bapnın estetik kuruluşsı ve gönül edilen aksesuarların kullanımı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Binaların yapısına iyi kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak midein tıklayın.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım sahaından fayda olmak amacı ile yapılan, en bir araba 100 eş kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can adetsına bağlamlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne kapıların kenarı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uran ve öbür özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

yangın kapısı Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını kurmak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Report this wiki page